svenska
Lyssna
MENY

Barnens världsorkester  

21 mars 2023, kl. 10:30 - 11:15

Musik har en central plats i många människors liv, liksom lusten att musicera. När Testlabb: LEK pågår öppnar vi ett rum för detta: Barnens världsorkester. Välkomna till en musikalisk workshop, innan museet har öppnat för dagen. Kom och musicera med oss!

Var: Etnografiska museet
Pris: Utan avgift. Platsbokning krävs.
Ytterligare information: Du som vuxen behöver årskort, eller dagbiljett, för att besöka våra utställningar. Vid besök med förskola och skola går pedagoger/medföljande vuxna in avgiftsfritt.
Plats på museet: Testlabb: LEK
testlabb lek dekorbild

Boka plats här

Det finns massor av instrument från världens alla hörn i våra samlingar och nu plockar vi fram dem. Instrumenten är kanske ovanliga för oss, men de är inte svåra att spela på. Det viktigaste med Barnens världsorkester är att vi lyssnar och spelar tillsammans och pratar lite kring detta. Kom och jamma tillsammans i en annorlunda ljudvärld där vad som helst kan hända!

Lämplig ålder är mellan 5 - 12 år, inga förkunskaper krävs. Platserna är begränsade till 10 deltagande barn per tillfälle. Medföljande vuxna är välkomna att delta vid sidan av och behöver inte boka platsbiljett.

Är ni en förskola eller skola som vill boka workshoppen bokar ni plats åt de deltagande barnen/eleverna. Pedagoger/medföljande vuxna behöver inte lösa entré till museet eller platsbiljett till aktiviteten.

Om lust finns kan barnen senare vara med på en avslutningskonsert i museets hörsal under en helg i vår, när Testlabb: LEK stänger. Inför det tillfället kommer vi träffas och repetera.