svenska
Lyssna
MENY

Barnens världsorkester

21 mars 2023, kl. 14:30 - 15:15

Musik har en central plats i många människors liv, liksom lusten att musicera. När Testlabb: LEK pågår öppnar vi ett rum för detta: Barnens världsorkester. Välkomna till en musikalisk workshop för dig som är mellan 5 - 12 år. Kom och musicera med oss!

Var: Etnografiska museet
Pris: Avgiftsfritt under 19 år. Vuxna: Ingår i dagbiljett och årskort.
Ytterligare information: Med reservation för ändringar.
Plats på museet: Testlabb:LEK
testlabb lek dekorbild

Anmälan till eftermiddagspassen av Barnens världsorkster görs på plats i museets reception. Platserna är begränsade till 10 deltagande barn per tillfälle.

Det finns massor av instrument från världens alla hörn i våra samlingar och nu plockar vi fram dem. Instrumenten är kanske ovanliga för oss, men de är inte svåra att spela på. Det viktigaste med Barnens världsorkester är att vi lyssnar och spelar tillsammans och pratar lite kring detta. Kom och jamma tillsammans i en annorlunda ljudvärld där vad som helst kan hända!

Lämplig ålder är mellan 5 - 12 år, inga förkunskaper krävs. Platserna är begränsade till 10 deltagande barn per tillfälle. Anmälan i receptionen. Medföljande vuxna är välkomna att delta vid sidan av.

Om lust finns kan barnen senare vara med på en avslutningskonsert i museets hörsal under en helg i vår, när Testlabb: LEK stänger. Inför det tillfället kommer vi träffas och repetera.

 

ÅRSKORT

Köp årskort här

Årskort kostar 140 kr, gäller i 365 dagar från inköpsdatum och ger inträde till Världskulturmuseernas fyra museer: Etnografiska museet, Medelhavsmuseet, Östasiatiska museet i Stockholm samt Världskulturmuseet i Göteborg.

Årskortet ger också, bland annat, rabatterat pris på flera programpunkter och specialutställningar.