Allmän visning

17 februari 2024, kl. 15:00 - 15:20

Följ med på en kort introduktionsvisning i museets utställningar.

Var: Etnografiska museet
Pris: Ingår i årskort och dagbiljett.
Ytterligare information: För köp av årskort, följ länken nedan. Har du inget årskort behöver du lösa en dagbiljett för att ta del av utställningarna. Dagbiljetten löser du på plats på museet.
Bild från utställningen We are Seediq

Nyfiken på Etnografiska museet? Varje dag gör vi ett kort nedslag i någon av museets utställningar.

Vilka skatter döljer sig i samlingarna? Hur navigerar man i Magasinet och hur firar man De dödas dag? Det är frågor som kan ställas i Etnografiska museets allmänna visningar. Genom korta nedslag ger vi en överblicksbild om vad man kan hitta på museet.

Visningen är kostnadsfri, ingen förbokning krävs. Välkommen!

ÅRSKORT

Köp årskort här

Årskort kostar 250 kr, gäller i 365 dagar från inköpsdatum och ger inträde till Världskulturmuseernas fyra museer: Etnografiska museet, Medelhavsmuseet, Östasiatiska museet i Stockholm samt Världskulturmuseet i Göteborg.

Årskortet ger också, bland annat, rabatterat pris på flera programpunkter och specialutställningar.