VÄRLDENS VISNING

12 juli 2024, kl. 13:00 - 13:30

Var: Etnografiska museet
Pris: Ingår i årskort och entrébiljett till museet. Ingen kostnad för alla under 19 år.
Utställningen Magasinet på Etnografiska museet i Stockholm

Här gläntar vi på dörren till samlingarnas mångfald och magi – en skattkammare för den nyfikne. Tusentals föremål, historier från det förflutna och oändligt med inspiration för framtiden finns på Etnografiska museet.

Följ med på visning i utställningen Viva Mexico, guidas genom Australiens öknar, regnskogen i Amazonas och köldens Arktis eller följ med bland gångarna i vår skattkammare. Missa inte heller att se de och höra historien om de fantastiska Beninbronserna innan de lämnar museet.

Varje dag gör vi en visning på något av dessa teman.

Vill du veta vad temat för visningen är just i dag: ring museets reception och fråga på nummer: 010-456 12 99.

Från 10 år och uppåt.

ÅRSKORT

Köp årskort här

Årskort kostar 250 kr, gäller i 365 dagar från inköpsdatum och ger inträde till Etnografiska museet och Medelhavsmuseet i Stockholm samt Världskulturmuseet i Göteborg.

Årskortet ger också, bland annat, rabatterat pris på flera programpunkter och specialutställningar.

I Världskulturmuseerna ingår även Östasiatiska museet som för närvarande är stängt på grund av ombyggnation och öppnar igen 2026.