svenska
Lyssna
MENY

Japanska tehuset

Det japanska teceremonihuset Zui-Ki-Tei, "Det löftesrika ljusets boning", är naturskönt beläget i sluttningen ned mot Djurgårdsbrunnskanalen. Det nuvarande teceremonihuset uppfördes år 1990. I tehuset hålls många olika sorters evenemang. De mest ikoniska är teceremonierna, men vi erbjuder även andra programaktiviteter som öppet tehus, guidade visningar. Det går också att boka in en privat visning eller teceremoni.  

Tehuset Zui-Ki-Tei

Med anledning av Covid-19 arrangerar vi för närvarande inga tehusprogram, men det går fortfarande att besöka tehusträdgården. I museets entré kan du ta en folder med mer information om tehuset. Museet håller öppet onsdag-söndag kl. 11-17 från den 7 april.

För att inte missa framtida biljettsläpp till tehus-aktiviteter rekommenderar vi att du skriver upp dig för vårt nyhetsbrev. Där informerar vi om kommande aktiviteter kring tehuset. Vi uppdaterar informationen på vår hemsida och sociala medier, så snart läget förändras.

Boka tehuset

Under sommarsäsongen går det att boka arrangemang i tehuset som riktar sig till både privatpersoner, företag och organisationer. 

Det större rummet tillåter teceremonier upp till tolv gäster.

FRÅGOR OM, SAMT BOKNINGAR AV TEHUSET

Besvaras av Jenny Modée
Telefon: 010-456 12 96
Epost: tehuset@etnografiskamuseet.se

GRUPPVISNINGAR OCH SKOLVISNINGAR

Telefon 010-456 12 96
E-post: visning@etnografiskamuseet.se

TEHUSET ZUI-KI-TEI'S VÄNNER

Ny ideell förening har sett dagens ljus, Tehuset Zui-Ki-Tei's Vänner.
Våren 2016 bildades den ideella föreningen Tehuset Zui-Ki-Tei's Vänner. Den har sitt ursprung i den kommitté som bildades för att hjälpa Etnografiska Museet med renoveringen av tehuset inför dess 25-års jubileum som ägde rum sommaren 2015.

Bli medlem

Privatpersoner och företag är välkomna att bli medlemmar i föreningen och på så sätt bidra till dess verksamhet. Medlemskap för privatpersoner är 100 kr/år. Kostnad för företag är 1000 kr/år.
Avgiften sätts in på Danske Bank, bankgiro 410-4527.
Vänligen notera namn, adress, postadress och e-postadress vid inbetalningen.

Föreningens organisationsnummer: 802502-0515
Postadress: Tehuset Zui-Ki-Tei's Vänner
c/o Etnografiska Museet
Box 27 140
102 52 STOCKHOLM
E-post: tzvs.vanner@hotmail.com