svenska
Lyssna
MENY

Japanska tehuset

Det japanska teceremonihuset Zui-Ki-Tei, "Det löftesrika ljusets boning", är naturskönt beläget i sluttningen ned mot Djurgårdsbrunnskanalen. Det nuvarande teceremonihuset uppfördes år 1990. I tehuset hålls många olika sorters evenemang. De mest ikoniska är teceremonierna, men vi erbjuder även andra programaktiviteter som öppet tehus, guidade visningar. Det går också att boka in en privat visning eller teceremoni.  

Tehuset Zui-Ki-Tei

Programmet för tehuset läggs ut i museets kalendarium som du hittar här. 

För att boka en privat teceremoni eller visning skickar du ett mail till mailadressen du finner under kontakt, längre ner på sidan. 

För att inte missa framtida biljettsläpp till tehus-aktiviteter rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt nyhetsbrev på museets startsida. I nyhetsbrevet informerar vi om kommande aktiviteter kring tehuset. Vi uppdaterar även informationen på vår hemsida och våra sociala medier. I museets entré kan du ta en folder med mer information om tehuset. Museet håller öppet tisdag-söndag kl. 11-17.

Kontakt

Epost: tehuset@etnografiskamuseet.se

TEHUSET ZUI-KI-TEI'S VÄNNER

Våren 2016 bildades den ideella föreningen Tehuset Zui-Ki-Tei's Vänner. Den har sitt ursprung i den kommitté som bildades för att hjälpa Etnografiska Museet med renoveringen av tehuset inför dess 25-års jubileum som ägde rum sommaren 2015.

Bli medlem

Privatpersoner och företag är välkomna att bli medlemmar i föreningen och på så sätt bidra till dess verksamhet. Medlemskap för privatpersoner är 100 kr/år. Kostnad för företag är 1000 kr/år.
Avgiften sätts in på Danske Bank, bankgiro 410-4527.
Vänligen notera namn, adress, postadress och e-postadress vid inbetalningen.

Föreningens organisationsnummer: 802502-0515
Postadress: Tehuset Zui-Ki-Tei's Vänner
c/o Etnografiska Museet
Box 27 140
102 52 STOCKHOLM
E-post: tzvs.vanner@hotmail.com