svenska
Lyssna
MENY

Konferens & Event

Etnografiska museet ligger vackert och lugnt beläget på Djurgården, endast 15 minuter från Stockholms central. Här finns plats för såväl den stora konferensgruppen som den lilla. Varför inte boka en inspirerande visning i någon av våra utställningar eller en tur i det fridfulla närområdet? Vi har plats för upp till 150 personer.

En kick-off på Etnografiska museet

Gör en bokningsförfrågan

 

Statligt ramavtal

Om du vill boka Medelhavsmuseets eller Etnografiska museets konferenslokaler genom statligt ramtavtal, kontakta konferens@medelhavsmuseet.se respektive konferens@etnografiskamuseet.se

Lokaler

HÖRSALEN 150 PLATSER

Hjalmarstolpesalen

I museets entréplan ligger Hjalmar Stolpesalen, museets stora hörsal som har upp till 150 sittplatser. Stolpesalens bakre del har en väggfast gradäng som med fördel kan användas som sittplats. Den främre delen av lokalen kan möbleras efter önskemål. Salen passar väl till allt från paneldebatter, föredrag, dansuppvisningar till workshops eller mingel. Bara ni sätter gränserna!  Lokalen ligger i anslutning till museets park där ni i pauserna kan få en stunds avkoppling i den vackra naturen.

Lokalritning Hörsalen (PDF)

Pris Hörsalen:

Måndag, lördag, söndag:
Heldag (5-8 timmar) 19 000 kr momsfritt
Halvdag (1-4 timmar) 10 000 kr
 momsfritt

Tisdag-fredag:
Heldag (5-8 timmar) 17 000 kr momsfritt
Halvdag (1-4 timmar) 10 000 kr
 momsfritt

Efter ord. öppettider: 1500 kr/timme i tillägg  

Studio Ida Trotzig 30 platser

Ida Trotzig-salen

En trappa upp i museet ligger Studio Ida Trotzig, vår nyrenoverade, Japan-influerade konferenslokal. Studion har en vacker utsikt över Zui Ki-Tei, museets japanska tehus. Lokalen lämpar sig utmärkt för mindre grupper, upp till 30 personer.

Lokalritning Studio Ida Trotzig (PDF)

Pris Studio Ida Trotzig

Måndag, lördag, söndag:
Heldag (5-8 timmar) 10 000 kr momsfritt
Halvdag (1-4 timmar) 7 000 kr momsfritt

Tisdag-fredag:
Heldag (5-8 timmar) 7 000 kr momsfritt
Halvdag (1-4 timmar) 4 500 kr momsfritt

Efter ord. öppettider: 1500 kr/timme i tillägg 

Mat & Dryck

Museets restaurang Matmekka har ett stort fokus på hållbarhet och serverar ordentligt lagad mat efter vad årstiden bjuder. Behöver ni lite extra energi under dagen går det att beställa ekologisk frukost, spännande luncher och kaffe med hembakta kakor. På Matmekka hittar du asiatisk mat på riktigt. Kockarna mal sin egen curry och lagar mat som deras mormor och farmor lagade.

Konferensmenyer bokas via 
matmekka@carolaseko.se
070-777 12 50

Läs mer om restaurangen här

Visningar & workshops

Öppna upp för nya tankar och kunskap - boka en visning eller en workshop till er konferens. Vi hjälper er gärna med förslag på visningar som passar just er.

Kontakta konferens@etnografiskamuseet.se för information och offert.

Gör en bokningsförfrågan