svenska
Lyssna
MENY

Sommar i parken

Oavsett om du vill dansa, leka eller bara ta det lugnt under ett träd är du varmt välkommen till Etnografiska och museiparken i sommar! Här kan du läsa mer om vad som händer i parken och på museet.

Bild med text. Grafik.

Se hela kalendariet

KONSERTER HELA SOMMAREN

Välkommen till ljumma sommarkvällar under trädkronorna! Under åtta onsdagskvällar, med start 5 juli, anordnar Etnografiska museet i samarbete med Stallet Världens Musik spelningar i parken. Upplev musik, hängmattor och fågelkvitter i kvällssolen. Restaurang Matmekka har självklart öppet!

Ny utställning: ¡VIVA MÉXICO!

vivam.jpg

Följ med på en färgsprakande resa genom Mexikos mångtusenåriga historia! Bland maya, azteker och spanjorer möter vi gudar, frihetskämpar och konstnärer som genom föremål, bilder och berättelser ger oss en insikt om hur dagens Mexiko format sin unika kultur och identitet. ¡VIVA MÉXICO! visas nu.

Om utställningen

Något för stor och liten

Från taiji och yoga i parken till vandringar med skogsväsen och tupplur i hängmattor, oavsett ålder finns det något för alla. Barn och unga kan bland annat bygga balansgång, matcha bilder på föremål från samlingarna i memorypyramiden, pyssla mexikanska blommor och testa aikido. Dessutom är ni alltid välkomna att hänga, leka och klättra i parken!

Nedan hittar du kommande aktiviteter i parken och på museet. Klicka på Se hela kalendern för att se allt som händer i sommar!